• Home
  • Over
  • Blog
  • Contact
    • Disclaimer
    • Privacyverklaring

Handige Baktips

De beste tips voor in de zoete keuken!

  • tips & trucs
    • Basiskennis
    • Decoreren
    • materialen
    • Omrekenen
    • technieken
    • Overig
  • Soort gebak
    • bonbons en truffels
    • brood
    • brownies
    • cake en taart
    • Cupcakes en muffins
    • ijs
    • koekjes
    • pancakes
    • schuimpjes
    • vullingen en toppings
  • Ingrediënten
    • Baking soda en bakpoeder
    • boter
    • chocolade
    • eieren
    • soorten bloem/meel
    • suiker
    • vanille
    • meer ingrediënten
    • ingrediënten vervangen
  • Bewaren

Over

Over Handige Baktips

Handige Baktips is een site die vol staat met – de naam zegt het al – handige baktips. Jullie kennen mij misschien al van het blog Laura’s Bakery waar ik sinds april 2010 allerlei recepten en how-to’s deel. Over dit bakken en decoreren dat ik doe krijg ik altijd veel vragen. Die vragen variëren, maar regelmatig zitten hier ook dezelfde vragen tussen. Juist omdat velen van jullie tegen dezelfde dingen aanlopen, ontstond in de loop van 2014 het idee van een website waar alleen maar tips worden gedeeld over bakken en het decoreren van deze baksels. Dat resulteerde in deze website: Handige Baktips.

Dus wil jij weten waarom jouw stukjes chocola toch altijd op de bodem van je cake belanden of heb je juist andere tips nodig? Hier ben je aan het juiste adres!

Over mij

Ik ben Laura en een bakster in hart en nieren. Het liefst sta ik de hele dag in keuken om allerlei lekkers te bakken. Als ik niet in de keuken ben dan zit ik wel aan tafel mijn baksels te decoreren of ben ik mijn creaties aan het fotograferen. Ook breng ik heel wat uurtjes door achter mijn laptop om alle bak-avonturen met jullie te delen op mijn bakblog Laura’s Bakery. Tips over al het bakken en decoreren dat ik doe deel ik juist hier, op Handige Baktips!

Hi! Ik ben Laura en hier op Handige Baktips verzamel ik voor jullie – je raadt het al – de handigste baktips en de leukste weetjes op bakgebied. Vanaf nu geen misbaksels meer in de keuken, met deze tips gaat het zeker lukken! Liefs, Laura

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Bestel mijn tweede boek

Bestellen | Meer informatie

Nooit meer een blogpost missen!

Schrijf je in en ontvang een e-mail zodra er een nieuw artikel online staat.

Tips toepassen in recepten

recepten HB - tekst

Koop mijn eerste boek!

Lauras Bakery_omslag_09.indd

De populairste en laatste artikelen

  • Popular
  • Comments
  • Latest
  • Today Week Month All
  • Oven: boven- en onderwarmte of hetelucht? Oven: boven- en onderwarmte of hetelucht?
  • Droog of plakkerig deeg werkbaar maken Droog of plakkerig deeg werkbaar maken
  • Botercrème een smaakje geven Botercrème een smaakje geven
  • Wat is het verschil tussen meel en bloem? Wat is het verschil tussen meel en bloem?
  • Alles over bladerdeeg hapjes bewaren Alles over bladerdeeg hapjes bewaren
  • Bakken met gevriesdroogd fruit Bakken met gevriesdroogd fruit
  • Siliconen of metalen bakvormen? Siliconen of metalen bakvormen?
  • Biscuit voorbereiden en bewaren Biscuit voorbereiden en bewaren
  • Verschillende soorten meringue Verschillende soorten meringue
  • Wanneer is mijn baksel gaar? Wanneer is mijn baksel gaar?
  • Today Week Month All
  • Cake of biscuit, wanneer gebruik je welke? Cake of biscuit, wanneer gebruik je welke?
Ajax spinner

facebook

Laura’s Bakery

Laura's Bakery

Op zoek naar heerlijke recepten waar je de handige baktips op toe kan passen? Die vind je op Laura's Bakery!